stenen bruin

Tarieven opvoedcoaching aan huis

Als uw gezinssituatie u elke dag stress oplevert is Opvoedcoaching aan huis een goede investering.

Wanneer u met een twijfel of vraag zit die te maken heeft met opvoeden, kunt u altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.
Mogelijk kunnen we u met enkele tips alweer op weg helpen. 

Intakegesprek

Een intakegesprek voorafgaand aan een behandeltraject is volledig gratis.

Consult op locatie 70 euro per uur incl. BTW en reiskosten
Telefonisch consult 25 euro per half uur incl. BTW
Email consult 15 euro per email incl. BTW
Skype consult 25 euro per half uur incl. BTW


Voor 2018 en 2019 hebben we een contract afgesloten met de regio's West Brabant West, rondom Roosendaal, West Brabant Oost, rondom Breda en Hart van Brabant, rondom Tilburg. Dat betekent dat u met een verwijzing van uw huisarts, kinderarts of jeugdprofessional de gezinsbehandeling vergoed kan krijgen vanuit uw gemeente.

Een traject kan ook vergoed worden uit een Persoonsgebondenbudget (PGB), functie begeleiding. Hierover vindt u meer informatie op www.pgb.nl.
Het aanvragen van zorg gefinancierd vanuit een PGB wordt geregeld vanuit uw gemeente, binnen iedere gemeente wordt dit anders georganiseerd. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw eigen gemeente.

Indien het niet mogelijk is om een afspraak door te laten gaan, vragen wij u dit 24 uur op voorhand te laten weten. Wij vragen uw begrip voor het feit dat afspraken die korter dan 24 uur van te voren geannuleerd worden, in rekening worden gebracht omdat wij deze tijd voor u gereserveerd hebben en niet meer anders kunnen invullen.

We vragen u vriendelijk de kosten direct aan het einde van het consult te voldoen. Dit kan contant of via internetbankieren. We verwachten in ieder geval dat de betaling binnen is voor het volgende consult. Indien dit niet het geval is verzetten we de afspraak naar een later moment.
Indien u onvoldoende middelen hebt om het bedrag in een keer te betalen verzoeken we u dit te melden aan ons en bekijken we samen de mogelijkheden.