stenen bruin

Gezinsbehandeling

opvoedcoaching voor oudersUnieke kinderen vragen om uniek ouderschap en dat kan soms een pittige opgave zijn voor u als ouder / ouders.
Een gezinssituatie kan veel stress opleveren door de combinatie van relatie, opvoeding, huishouden, werk en een sociaal leven. Daarom is het zeker niet raar om hierbij om hulp te vragen.

Opvoedcoaching aan huis kan met u meekijken en meedenken over een aanpak die bij u past wanneer u de volgende problemen ervaart/ herkent:

  • Ongezellige/ negatieve gezinssfeer.
  • Lastig op een lijn komen met uw partner.
  • Eigen emoties/gedragingen/gedachten die u belemmeren bij het opvoeden.
  • Slecht luisteren, moeilijk gaan slapen, slecht eten, boosheid bij uw kind.
  • Omgaan met problematieken als; angst, hechting, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, verstandelijke beperking enz.
  • Moeilijkheden die uw kind op school ervaart.

We komen bij u thuis omdat dit de plaats is waar u verandering wil bewerkstelligen, we kijken altijd zonder oordeel met u mee. Wanneer de vragen waarmee u zit ook spelen in een andere situatie zoals de school waar uw kind zit, kan deze, indien gewenst, betrokken worden bij het behandeltraject.

Mocht er vanuit u behoefte zijn aan een afspraak op een andere locatie dan uw woning, is dat ook mogelijk. Ieder behandeltraject is uniek en aangepast op uw vragen en wensen en u heeft de duur van het traject in handen.

Opvoedcoaching aan huis werkt in de regio Roosendaal-Breda-Tilburg.

Voor meer informatie of advies kunt u ons vrijblijvend bellen, mailen of hier klikken om het contactformulier in te vullen.

 

 

Ervaringen ouders

Goede samenwerking met Esther, ik voel me gehoord, goede tips en handvaten. vertelt Miranda


Lotte geeft een prettige en deskundige coaching met ruimte voor eigen invulling. Goede adviezen en tips. Volgens Erwin en Kirsten


Marian was erg betrokken en begaan met ons gezin. Voor ons heeft Marian alles gedaan wat ze kon.
Aldus Tessa


Audrey zegt het volgende: "Onze dochter zegt over de begeleiding: Esther je hebt het goed gedaan en je hebt een fijne stem.

Wij als ouders kunnen dit alleen maar beamen. Esther is rustig en weet over al een antwoord op. Knap dat je bepaalde dingen zo positief kunt maken! We hebben veel geleerd over hoe we het beste met onze kinderen om kunnen gaan en dat resulteert nu in een hele fijne sfeer thuis en een goede verstandhouding. We zijn echt gelukkiger met elkaar geworden sinds Esther bij ons thuis is gekomen.
Ook heel fijn dat Lotte heeft kunnen invallen toen Esther wegens ziekte langer afwezig was. "


Ik heb ontzettend veel gehad aan het omdenken van Antoinette ivm elastieken grenzen richting mijn dochter, door schuldgevoel ivm de scheiding e.d. Maar heb niet het gevoel dat ik al daar ben waar ik moet zijn.

Antoinette, je bent een tof wijf, ga zo door! Ik hoef mijn schuldgevoel over de scheiding niet te compenseren, aldus een tevreden moeder.


Er werd naar mij geluisterd. Mijn keuze en meningen werden gerespecteerd, vindt H.