stenen bruin

Lotte Rombouts-Lucieer

Iedereen is anders, ieder heeft zijn kwaliteiten, moeilijkheden, twijfels en vragen. Ik haal voldoening uit het vinden van aansluiting bij mensen en het luisteren naar hun verhaal. Ouders helpen terugvinden van de positiviteit in de opvoeding en in huis is mijn drijfveer.

lotte nwMijn naam is Lotte Rombouts-Lucieer, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Ik heb 5 jaar gewerkt als gezinscoach in multi-problem gezinnen. In deze functie begeleidde ik ouders en hun kinderen bij een diversiteit aan problemen en vragen in hun dagelijks leven.

Voorafgaand aan deze baan heb ik gewerkt als pedagogisch hulpverlener binnen diverse behandelgroepen voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ook heb ik gewerkt in de complexe gehandicaptenzorg en binnen diverse buitenschoolse opvang locaties.

Mijn werk als gezinscoach heb ik 5 jaar met veel plezier gedaan en in 2015 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze wist ik met Esther vorm weten te geven in mijn wens om als zelfstandig opvoedbehandelaar aan de slag te gaan. Omdat ik zelf het geluk ervaar van mijn kinderen wil ik ook graag anderen helpen dit geluk te ervaren.

Het ondersteunen van ouders bij hun vragen, twijfels en het zoeken naar hun kwaliteiten vind ik een geweldige uitdaging. Ook het samenwerken met diverse collega's vanuit verschillende collega-ondernemingen vind ik een grote aanvulling op mijn werk omdat ik hierdoor nog meer kan leren en een groter en beter resultaat kan bereiken met de ouders en hun gezinnen!