stenen bruin

 

 

Marian Rekers

Ik ben Marian Rekers, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik heb vele jaren met plezier gewerkt als verpleegkundige, maar in 2012 werd het tijd voor wat anders en heb ik mijn eigen praktijk als leefstijlcoach opgezet.

Via diverse projecten werkte ik veel met gezinnen en kinderen. Ik ontmoette Esther bij de opleiding die wij beiden volgden en toen zij mij vroeg of ik bij hen misschien graag opdrachten wilde doen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Leuke collega's en mooi werk. Wie wil dit nou niet.

Als gezinsbehandelaar bij opvoedcoaching aan huis kan ik mijn passie kwijt in het begeleiden van gezinnen en hen helpen (weer) balans te vinden in hun gezinssituatie. Ik vind het een uitdaging om ouders te helpen inzicht te krijgen in hun eigen denken en handelen zodat ze daarmee hun eigen krachten waar nodig in kunnen inzetten.

Anne klein Breteler

Mijn naam is Anne klein Breteler, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.

Kracht, eigenheid en verbinding

zijn voor mij belangrijk in de begeleiding van mensen en gezinnen.

Als psychosociaal therapeut werk ik met mensen individueel en in gezinsverband. Iedere situatie is anders, ieder mens uniek. Elk gezin heeft zijn eigen verhaal en elke keer zijn de antwoorden op de hulpvraag anders. Het samen met ouders en kinderen zoeken naar de manier die voor hen in hun eigen situatie werkt. Die hen in hun kracht zet en die zorgt voor balans en rust in hun leven is mijn uitdaging. Werken via Opvoedcoaching aan huis met gezinnen, met ouders en kinderen, biedt mij de gelegenheid dat te doen. Het maakt me erg blij als ik zie wat dit voor hen kan betekenen.

Antoinette van Loon

Iedere ouder doet alles wat in zijn of haar macht ligt om te zorgen dat hun kind gelukkig wordt.

Ieder kind is uniek en is als persoon altijd goed.

Mijn naam is Antoinette van Loon, alleenstaand en moeder van een zoon.

Werken in de zorg, dat is wat ik van jongs af aan wilde. Zorgen voor andere mensen, een bijdrage leveren aan het geluk van anderen, mensen blij maken. Dat ik in de gezondheidszorg terecht ben gekomen is dus niet zo vreemd. Ik heb jarenlang gewerkt met diverse groepen verstandelijk beperkten. Van ernstig tot licht verstandelijk beperkt, ik heb met de meest uiteenlopende doelgroepen gewerkt. Ook ben ik als coach werkzaam geweest binnen verschillende teams.

Het mooiste wat ik gedaan heb tot nu toe is werken met kinderen en hun ouders. Een bijdrage leveren aan het geluk in een kinderleven en het in gesprek zijn en blijven met ouders. Samen op zoek naar een mooie, respectvolle manier om met elkaar om te gaan en te zorgen dat ouders en kinderen samen geluk ervaren. Een eervolle baan om dat te kunnen en mogen doen.

in 2016 ben ik Esther en Lotte weer tegengekomen en aangestoken door hun energie en enthousiasme is mijn tijd gekomen om een deel bij te dragen aan hun prachtig initiatief. Ik heb veel plezier in mijn werk waardoor ik met hetzelfde enthousiasme en de passie die ik ook voel in mijn werk sta.