stenen bruin

Samenwerking

Wij hebben een samenwerkingsverband georganiseerd met de Family Factory, wat inhoudt dat wij voor hen themaworkshops mogen geven aan ouders met betrekking tot opvoeden. De Family Factory is een organisatie die ouders wil verbinden. Opvoeden is voor de meeste ouders niet altijd even makkelijk. Door met andere ouders in gesprek te gaan, ontdekken ze dat ze niet de enige zijn die tegen kleine- en grote dingen aanlopen in de opvoeding. Het feest van herkenning, is wat ouders krijgen als ze met elkaar doorpraten over de opvoeding. Door de positieve insteek van de Family Factory, leren ouders te kijken naar wat wel goed gaat en kunnen ze dat ook uitbouwen naar andere (opvoed)situaties.

Hier zijn wij heel blij mee en wij hopen hier veel plezier uit te gaan halen! Voor meer informatie kunt u kijken op Family Factory.

Deze themaworkshops met trainer zijn te bestellen via ons contactformulier, een aanrader voor scholen en kinderdagverblijven die een zinvolle en actieve draai willen geven aan een ouderavond!